X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

ترفند،نرم افزار و تازه های دنیای کامپیوتر

آخرین نرم افزارها و اخبار کامپیوتر

10 روش برای آنکه در وایبر حرفه‌ای شوید!

چهارشنبه 3 تیر‌ماه سال 1394 12:45 ب.ظ نویسنده: سامان چاپ
ه‌ عنوان یک برنامه پیام‌رسان، وایبر از سال 2010 که ارائه شد با پیشرفت بسیار کمی روبه‌رو بوده است. وایبر نه تنها ویژگی‌های برجسته نرم‌افزارهای دیگر را در خود گنجانده بود، بلکه استیکر و شکلک‌های بیشتری داشت که اجازه شخصی‌سازی بیشتر را ارائه می‌کردند. در حال حاضر بیش از 200 میلیون کاربر از این نرم‌افزار در 193 کشور استفاده می‌کنند اما برای چه؟

ما امروز قصد داریم تا 10 ترفند متفاوت را در وایبر به شما نشان دهیم تا از یک کاربر عادی به یک کاربر حرفه‌ای در وایبر تبدیل شوید.

1- نوتیفیکیشن‌های هوشمند را فعال کنید!

به‌صورت پیش‌فرض در وایبر، به ازای هرپیام یک نوتیفیکیشن دریافت می‌کنید؛ گاهی دوستان‌تان به‌طور متوالی به شما پیام می‌دهند و دریافت حجم انبوهی از نوتیفیکیشن آن هم برای چند پیام متوالی یعنی فاجعه! پس چاره کار کجاست؟ ما به شما قابلیت « Smart Notifications » را پیشنهاد می‌کنیم که با فعال نمودن آن، وایبر تمامی این پیام‌ها را در قالب یک نوتیفیکیشن به شما اطلاع می‌دهد. برای فعال کردن آن، مراحل زیر را دنبال نمایید:

  • چت رومی که را می‌خواهید انتخاب کرده و سپس به سمت چپ سوایپ نمایید.
  • برروی Smart Notifications ضربه بزنید تا این قابلیت فعال شود.

2- بین گفتگوهای‌تان، سریع جابجا شوید!

گاهی پیش می‌آید که با چند نفر به‌طور همزمان مجبور می‌شوید که گفتگو داشته باشید اما چگونه بین چت‌ روم‌ها سریع جابجا شویم؟ به‌جای آن که هربار برای تغییر چت‌روم به صفحه اصلی برنامه مراجعه نمایید، توصیه می‌شود که در چت روم قبلی به راست سوایپ نموده و سپس چت روم مدنظر خود را انتخاب بفرمایید.

3- چگونه دیگران را بلاک یا آنلاک نماییم؟

اگر ترجیح می‌دهید که در وایبر با فردی مزاحم تماس یا گفتگو نداشته باشید، می‌توانید وی را به لیست مسدودی‌های خود اضافه نمایید. برای اطلاع از انجام آن، طبق مراحل زیر پیش بروید:

  • به گفت و گوی خود با فردی که می‌خواهید وی را مسدود نمایید رفته و سپس انگشت خود را به چپ بکشید.
  • برروی Navicon ضربه زده و سپس، بلاک را انتخاب کنید.

گاهی هم پیش می‌آید که بخواهید فردی را Unblock نمایید:

  • برای انجام آن در صفحه اصلی برروی Navicon ضربه زده و سپس وارد تنظیمات شوید.
  • سپس به Privacy  و در نهایت به Block List مراجعه کنید.
  • برروی گزینه Unblock کنار فرد مورد نظر خود، ضربه بزنید.

4- به‌طور مخفی فعالیت کنید!

گاهی اوقات پیش می‌آید که شما واقعا نمی‌خواهید که کسی وضعیت‌تان را “آنلاین” ببیند یا در پیام‌های‌تان کلمه “Seen” دیده شود. شما می‌توانید این قابلیت‌ها را غیرفعال نموده تا حریم شخصی خود را حفظ نمایید. برای انجام آن، باید طبق دستورالعمل‌های زیر عمل کنید:

1: غیرفعال کردن “Seen”

  • برای انجام آن در صفحه اصلی برروی Navicon ضربه زده و سپس وارد تنظیمات شوید.
  • سپس به Privacy  مراجعه کرده و تیک مربوط به « Send ‘Seen’ Status » را بردارید.

2: مخفی کردن وضعیت آنلاین

  • برای انجام آن در صفحه اصلی برروی Navicon ضربه زده و سپس وارد تنظیمات شوید.
  • مجددا به Privacy  مراجعه کرده  و تیک مربوط به «Share ‘Online’ Status» را بردارید.

5- هشدارها، غیرفعال شوند!

شاید مایل باشید تا ناتیفیکیشن‌های مربوط به وایبر در یک بازه زمانی خاص غیرفعال شوند مثلا وقتی مشغول به کار یا در دانشگاه هستید. برای انجام آن، مراحل زیر را دنبال نمایید:

  • برای انجام آن در صفحه اصلی برروی Navicon ضربه زده و سپس وارد تنظیمات شوید.
  •  «Notifications» را لمس کرده و سپس هر هشداری که مربوط به وایبر است را نظیر نمایش پیام و … غیرفعال کنید.

البته این عملیات را می‌توانید مستقیما در خود سیستم عامل اندروید انجام دهید:

  • به تنظیمات مراجعه کرده و برروی برنامه‌ها ضربه بزنید. سپس اپلیکیشن وایبر را انتخاب نموده و تیک مربوط به «Show notifications» را بردارید.

6- قابلیت “Light Screen For Messages” را غیرفعال کنید!

اگر تمایلی به روشن شدن صفحه گوشی یا تبلت خود برای هر پیامی که در وایبر دریافت می‌کنید ندارید، می‌توان آن را به‌راحتی غیرفعال نمود. پس مراحل زیر را با دقت انجام دهید:

  • برای انجام آن در صفحه اصلی برروی Navicon ضربه زده و سپس وارد تنظیمات شوید.
  •  «Notifications» را لمس کرده و تیک مربوط به «Light screen for messages» را بردارید.

7- پیام‌های یک مکالمه را چگونه می‌‌توان حذف کرد؟

اگر نمی‌خواهید پیام خصوصی در مکالمه‌های شما با دوستان‌تان باشد، می‌توانید آن‌را حذف کنید اما باید توجه داشت که هم‌چنان این پیام برای دوست‌تان نمایش داده می‌شود. در زیر، نحوه انجام آن توضیح داده شده است:

  • وارد چت روم مد نظر خود شده و سپس به‌دنبال پیامی بگردید که می‌خواهید آن را حذف نمایید.
  • پیام مدنظر خود را چند لحظه لمس کرده و سپس به حذف آن اقدام کنید.

8- دسترسی به وای‌فای را برای وایبر محدود نمایید!

به‌طور پیش‌فرض، وایبر همواره به وای‌فای شما متصل است تا مانع آفلاین شدن‌تان شود. اگر ترجیح می‌دهید که تنها زمانی وایبر از وای‌فای شما استفاده نماید که وای‌فای گوشی یا تبلت‌تان روشن باشد، این مراحل را دنبال کنید:

  • برای انجام آن در صفحه اصلی برروی Navicon ضربه زده و سپس وارد تنظیمات شوید.
  • حال، « General» و سپس «Wi-Fi sleep policy» را لمس کنید.
  • سپس گزینه «Use device’s settings» را انتخاب نمایید.

9- هر تصویری را ویرایش کنید!

آیا می‌دانستید که شما می‌توانید هرعکسی را که در دیوایس اندرویدی‌تان موجود است را ویرایش نمایید؟ چه آن را از دوستان‌تان در وایبر دریافت کرده یا در گوشی‌تان بوده باشد! برای آنکه هر عکسی را در وایبر ویرایش نموده، طبق دستورات زیر عمل کنید:

  • اگر عکس را در وایبر دریافت کرده‌اید، برروی آن ضربه زده و سپس وارد Navicon  شوید.
  • سپس با انتخاب «Doodle on this photo»، می‎توانید تنظیمات متفاوتی را به تصویر اعمال نمایید.
  • پس از اتمام ویرایش، SEND را لمس کرده تا عکسی را که ویرایش کردید با دوستان‌تان به اشتراک بگذارید.

10- به تصاویر موجود در گفتگوهای‌تان، دست پیدا نمایید!

احتمالا پس از این‌که تصاویر یا ویدیوهای زیادی را با دوستان‌تان Share کردید، دلتان می‌خواهد آن‌ها را یک‌بار دیگر بدون نگاه کردن به تک‌تک پیام‌ها رصد کنید! اما چگونه؟

  • به چت روم مورد نظر خود رفته و سپس به سمت چپ، سوایپ نمایید.
  • سپس وارد Coversation Gallery شده و با سوایپ به راست یا چپ، بین تصویر‌ها جابجا شوید.

منبع : عصر شبکه

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
ایمیل (پنهان میماند) :
وب/وبلاگ :
متن نظر :